kiralik akilli cep telefonu

  1. Kurumsal Telefon Kiralama Nedir?

    Kurumsal Telefon Kiralama Nedir?

    Telefon kiralama hizmeti bireysel kullanımlarda ve kurumsal kiralamalarda tercih edilebilmektedir.  Telefon kiralaması yaparak yüksek bütçeler ayırmadan, cep telefonu satın alım maliyetlerine katlanmadan son teknolojik telefonları kullanabilirsiniz. Şirketler de kendi çalışanları için telefon kiralayarak, muhasebe işlemlerinde gider olarak değerlendirebilir ve KDV avantajlarından yararlanabilirler. Kurumsal telefon kiralamanın avantajları nedir? Kurumsal telefon kiralama nasıl yapılır? Bu yazımızda sizin için bu başlıkları derledik.

     

    Kurumsal Telefon Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

    Kurumsal firmaların çalışanlarına iş süreçlerinde kullanmaları amacıyla verdikleri telefonları kiralamalarındaki avantajlar:

    • Telefona ne kadar süre ihtiyacınız varsa o kadar süre için kiralama yapabilirsiniz
    • Kurumsal telefon kiralama ile son model teknolojik ürünlere erişim kolaydır
    • Firmalar, kurumsal kiralama yaparak satın
    Devamını oku
  2. Kiralık Cep Telefonunda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

    Kiralık Cep Telefonunda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

    Cep telefonları her gün farklı modellerle sunuluyor. Özellikle yeni nesil teknoloji ile desteklenen telefon modelleri son dönemde oldukça fazladır. Yüksek döviz kurları ve değişen maliyetler nedeniyle, kiralık telefon ile telefon satın alım maliyetinden kurtulmak mümkün. Kiralama fiyatları, son zamanlarda popüler olan akıllı cep telefon modelleri için oldukça uygundur. Kiralama fiyatlarındaki uygunluk, döviz kurlarındaki artış sebebiyle telefon kiralama günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir. Peki kiralık cep telefonu alırken nelere dikkat edilmeli? Sizin için bu yazımızda bu soruya cevap veriyoruz.

    1. Güvenlik Kontrolü

    Kiralık cep telefonu alırken öncelikle güvenlik kontrolü yapılmalıdır. E-Devlet üzerinden yapacağınız basit bir IMEI sorgulama ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Güvenlik açısından telefon faturasını merak etmek oldukça önemlidir. Faturasız telefonların çalınmas

    Devamını oku

Bültene Üye Olun...
Yeniliklerimizden Haberdar Olun.

Özel kampanya ve indirimler anında cebinize gelsin!

Kiralık Ürün Talep Sepetim